< All News

AMORPHIKSELLE OMA LAGER – Lager From The Thousand Lakes

Published on 21st Nov 2016

Share This Article

amot-olut
Amorphis-tuoteperheeseen jokunen vuosi sitten lanseerattu Pale Ale (Ale From The Thousand Lakes) oli pienimuotoinen menestys, ja nyt Amorphikselle saadaan myös oma 4,6-volttinen lager! Lager from the Thousand lakes on toteutettu yhdessä Maku Brewingin kanssa ja sitä on tarjolla hyvin varustelluissa K-ketjun päivittäistavarakaupoissa sekä olutravintoloissa ympäri Suomen.
Rehdeistä perusaaka-aineksista, eli vedestä, ohramaltaasta, humalasta ja hiivasta valmistettu olut on Amorphikselle viime keväästä alkanut mieluisa projekti, joka nyt myös saadaan fanien huulille.
”Bändioluthan ei ole tässä maassa kovinkaan uusi juttu, mutta kun tuote on hyvä ja sen voi ylpeänä allekirjoittaa niin miksipä ei. Amorphiksen leirissä ei yleensä olla tuoppiin syljeskelty, joten idea Maku Brewingilta otettiinkin suurella mielenkiinnolla ja hartaudella vastaan. Nimensä mukaisesti Maku Brewingin tuotelinjauksessa on panostettu makuun, maltaita ja raaka-aineita säästelemättä”, Esa Holopainen kertoo ja kuvailee itse olutta raikkaaksi sekä helposti juotavaksi lageriksi, jossa on kuitenkin potkua.
#lagerfromthethousandlakes #makubrewing #amorphis #greybeardCM
amorphis4_some

*/ ?>